Plazma Gelato Linea

Plazma Gelato Linea

    ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304 ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ Is made ​​with wheels and brake ПОЛИУРЕТАНСКА...
PLAZMA GELATO vitrina1

PLAZMA GELATO vitrina1

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ” PLAZMA GELATO” СО 16 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ24ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35C  -20C   ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД...
Showcase Cake 5

Showcase Cake 5

ВИТРИНА ЗА КАФЕ БАР . МОДЕЛ PLAZMA PASTRY  ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C          ЛАДИ -2/+8C. МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС...
Plazma Gelato 14

Plazma Gelato 14

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА.   ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ...
Komplet Garnitura za Slatkara

Komplet Garnitura za Slatkara

  ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304 ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ Is made ​​with wheels and brake ПОЛИУРЕТАНСКА...