Showcase Cake 6

Showcase Cake 6

ВИТРИНА ЗА КОЛАЧИ . МОДЕЛ PLAZMA PASTRY  ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C          ЛАДИ -2/+8C. МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС...
Showcase Cake 5

Showcase Cake 5

ВИТРИНА ЗА КАФЕ БАР . МОДЕЛ PLAZMA PASTRY  ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C          ЛАДИ -2/+8C. МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС...
Showcase Cake 4

Showcase Cake 4

МОДЕЛ PLAZMA PASTRY ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C  ЛАДИ -2/+8C. МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС        АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from...
Showcase Cake 3

Showcase Cake 3

МОДЕЛ PLAZMA PASTRY ВИТРИНА ЗА СЛАТКИ И БАКЛАВА . ТЕМПЕРАТУРА НА МИРНО ГРЕЕЊЕ ИЛИ ВОДЕНО ГРЕЕЊЕ +30/+90C МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС...
Showcase Cake 2

Showcase Cake 2

ЛИНЕА ГЕЛАТЕРИЈА-ПАСТИЦЕРИЈА МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС        АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304 ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ...
Showcase Cake 1

Showcase Cake 1

МОДЕЛ PLAZMA PASTRY КОМПЛЕТ ЛИНЕА PASTRY МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС        АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304 ВИТРИНАТА Е СО...