Plazma Gelato Linea

Plazma Gelato Linea

    ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304 ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ Is made ​​with wheels and brake ПОЛИУРЕТАНСКА...

PLAZMA GELATO vitrina1

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ” PLAZMA GELATO” СО 16 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ24ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35C  -20C   ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД...
Komplet Garnitura za Slatkara

Komplet Garnitura za Slatkara

ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304 ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАГИЈА СИСТЕМОТ НА ЛАДЕЊЕ Е ВОЗДУШЕН ИЛИ ВОДЕН ВО ВИТРИНАТА Е ВРГРАДЕН САД ЗА ЛАЖИЦА ЗА СЛАДОЛЕД ВО ЦЕНАТА СЕ...
Plazma Gelato 11

Plazma Gelato 11

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО 16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ  НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА. ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД...
Plazma Gelato 8

Plazma Gelato 8

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        2 X16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 2X36 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА. ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ВИТРИНАТА...