Bakery 4

Bakery 4

ВИТРИНИ ЗА БЕЛИ ПЕЦИВА И БУРЕК           Горенаведените димензии се стандард  но може витрините за бели пецива и бурек да се изработато по желба на клиентот.        ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304...