Plazma Gelato Linea

Plazma Gelato Linea

    ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304 ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ Is made ​​with wheels and brake ПОЛИУРЕТАНСКА...
Bakery 4

Bakery 4

ВИТРИНИ ЗА БЕЛИ ПЕЦИВА И БУРЕК           Горенаведените димензии се стандард  но може витрините за бели пецива и бурек да се изработато по желба на клиентот.                          Baked pastry and pastry can be made per customer. ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА...
Showcase Cake 4

Showcase Cake 4

МОДЕЛ PLAZMA PASTRY ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C  ЛАДИ -2/+8C. МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС        АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from...
Komplet Garnitura za Slatkara

Komplet Garnitura za Slatkara

  ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304 ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304 ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ Is made ​​with wheels and brake ПОЛИУРЕТАНСКА...
Plazma Gelato 11

Plazma Gelato 11

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА.   ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ...