ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО 2 X 20 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 2 X 30 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C.

table-vitrina-sladoled

 

  • ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ
  • ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304
  • ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ
  • ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАГИЈА
  • СИСТЕМОТ НА ЛАДЕЊЕ Е ВОЗДУШЕН ИЛИ ВОДЕН
  • ВО ВИТРИНАТА Е ВРГРАДЕН САД ЗА ЛАЖИЦА ЗА СЛАДОЛЕД
  • ВО ЦЕНАТА СЕ ВКЛУЧЕНИ И КАСЕТИ ЗА СЛАДОЛЕД СО ДИМЕНЗИИ 360/165 ИЛИ 360/250
  • СТАКЛЕНИОТ ПРОСТОР ОД ВИТРИНАТА СЕ СОСТОИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО СО ДИМЕНЗИИ ОД 0,6 ИЛИ 10 ММ
  • КОМПРЕСОРОТ Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ОД МАРКИТЕ DANFOSS, DORIN,LINITE HERMETIQUE, COPELAND.

This post is also available in: enEnglish