За нас


Главната активност на “Супер” е производство на дисплејски кабинети. “СУПЕР” е основана како мала семејна компанија од приватна Мукрем Кречи 1967 година во Гостивар. Прво почнаа да произведуваат ладилници, но потребите на пазарот уживаа раст на нашата компанија и малата семејна фирма прерасна во голема и сериозна компанија која произведува дисплејски кабинети. Со текот на годините да ги задоволиме потребите на клиентите за гастрономскиот сектор, проширивме нашата палета на квалитетни производи за производство на топла кабинети, печки за пециво и пекарски производи, скари, фризерски садови, ламинат за ладење во домаќинствата и многу повеќе. Ние нудиме повеќе од 50 комплети гурмански производи, комплетна опрема: слаткарници; ресторани; пица ресторани, мрсна лажица, кебаб скара традиционални ресторани; пекари, млечни ресторани; брза храна; касапи; ..


 

This post is also available in: enEnglish