Plazma Gelato Linea

    ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement...

PLAZMA GELATO vitrina1

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ” PLAZMA GELATO” СО 16 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ24ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ...

Komplet Garnitura za Slatkara

ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС...

Plazma Gelato 11

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО 16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ...

Plazma Gelato 8

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        2 X16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 2X36 ПИКСЛИ 360/250 ....

Plazma Gelato 7

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО 16 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 48 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ...

Plazma Gelato 6

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО 2 X 20 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 2 X 30 ПИКСЛИ 360/250 ....

slat34

...

s10

This post is also available in: enEnglish