Bakery 10

ВИТРИНИ ЗА БЕЛИ ПЕЦИВА И БУРЕК vitrini_burek_belipeciva          

       Горенаведените димензии се стандард  но може витрините за бели пецива и бурек да се изработато по желба на клиентот.                          

  • ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ
  • ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304
  • ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ
  • СИСТЕМОТ НАтоплење воден систем и мирно греење
  • СТАКЛЕНИОТ ПРОСТОР ОД ВИТРИНАТА СЕ СОСТОИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО СО ДИМЕНЗИИ ОД 0,6 ИЛИ 10 ММ

This post is also available in: enEnglish

Skills

Posted on

декември 10, 2017