Showcase Cake 4

Showcase Cake 4

ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C  ЛАДИ -2/+8C.
МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ

vitriniza_kolaci

  • ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ
  • ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС        АИСИ-304
  • ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ
  • ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАГИЈА
  • СИСТЕМОТ НА ЛАДЕЊЕ Е ВОЗДУШЕН ИЛИ ВОДЕН
  • СТАКЛЕНИОТ ПРОСТОР ОД ВИТРИНАТА СЕ СОСТОИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО СО ДИМЕНЗИИ ОД 0,6 ИЛИ 10 ММ
  • КОМПРЕСОРОТ Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ОД МАРКИТЕ DANFOSS, DORIN,LUNITE HERMETIQUE, COPELAND.

This post is also available in: enEnglish

Skills

Posted on

декември 10, 2017