PLAZMA GELATO Vitrina 2

PLAZMA GELATO Vitrina 2

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ SUPER  GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА.     ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ...