Plazma Gelato 8

Plazma Gelato 8

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        2 X16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 2X36 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА.   ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ...
Plazma Gelato 7

Plazma Gelato 7

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО 16 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 48 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА.   ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per...
Plazma Gelato 6

Plazma Gelato 6

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО 2 X 20 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 2 X 30 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C.   ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е...