Showcase Cake 5

Showcase Cake 5

ВИТРИНА ЗА КАФЕ БАР . МОДЕЛ PLAZMA PASTRY  ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C          ЛАДИ -2/+8C. МОДЕЛ ВИТРИНИ ЗА КОЛАЧИ ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС...