+389 (0)42 215320; +389(0)72 756237; +389(0)70 581665 superallfreddo@yahoo.com

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ ВОДЕНО ЛАДЕЊЕ. ГАРАНЦИЈА НА ЛАДЕЊЕ      НА +35 C -20C. СО ДВА БОЧНИ ШАНКОВИ ЗА НАПЛАТА ИЛИ ГРАНИТА.

table-vitrina-sladoled

 

 • ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ
 • Interiors per customer requirement
 • ВИТРИНАТА Е ИЗРАБОТЕНА ОД АНТИМАГНЕТЕН ИНОКС АИСИ-304
 • ANTIMAGNETEN made ​​from Inox AISI-304
 • ВИТРИНАТА Е СО ТРКАЛА И КОЧНИЦИ
 • Is made ​​with wheels and brake
 • ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАГИЈА
 • Polyurethane insulation
 • СИСТЕМОТ НА ЛАДЕЊЕ Е ВОЗДУШЕН ИЛИ ВОДЕН
 • Is the cooling system air or WATERWAYS
 • ВО ВИТРИНАТА Е ВРГРАДЕН САД ЗА ЛАЖИЦА ЗА СЛАДОЛЕД
 • It has a container spoon ice cream
 • ВО ЦЕНАТА СЕ ВКЛУЧЕНИ И КАСЕТИ ЗА СЛАДОЛЕД СО ДИМЕНЗИИ 360/165 ИЛИ 360/250
 • The price includes ice cream and cassettes in sizes 360/165 OR 360/250
 • СТАКЛЕНИОТ ПРОСТОР ОД ВИТРИНАТА СЕ СОСТОИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО СО ДИМЕНЗИИ ОД 0,6 ИЛИ 10 ММ
 • GLASS space consisting of tempered glass with dimensions of 0.6 or 10 MM
 • КОМПРЕСОРОТ Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ ОД МАРКИТЕ DANFOSS, DORIN,LINITE HERMETIQUE, COPELAND.
 • Compressor Custom of the brands DANFOSS, DORIN, LINITE HERMETIQUE, COPELAND.

This post is also available in: Macedonian