Plazma Gelato Linea

    ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement...

PLAZMA GELATO vitrina1

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ” PLAZMA GELATO” СО 16 ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ24ПИКСЛИ 360/250 . ВОЗДУШНО ИЛИ...

Showcase Cake 5

ВИТРИНА ЗА КАФЕ БАР . МОДЕЛ PLAZMA PASTRY  ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ОД +35C          ЛАДИ...

Plazma Gelato 14

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 ....

Komplet Garnitura za Slatkara

  ЕНТЕРИЕРОТ НА ВИТРИНАТА Е ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ Interiors per customer requirement...

Plazma Gelato 12

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        12  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 ....

Plazma Gelato 11

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 ....

Plazma Gelato 10

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ SUPER  GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 ....

Plazma Gelato 9

ВИТРИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛ PLAZMA GELATO СО        16  ПИКСЛИ 360/165 ИЛИ 24 ПИКСЛИ 360/250 ....

This post is also available in: mkMacedonian